Röda korset bjuder in till Kupan

postad i: Okategoriserade | 0

Under Allas festival håller Röda korset i Ljungby öppet hus i sin lokal på Bergagatan 19, fredagen den 22 april mellan klockan 10.00 och 17.00 och lördagen den 23 mellan 10.00 och 16.00. Då bjuds det på Fairtrade-kaffe och hembakta kakor och second hand-butiken Kupan har öppet som vanligt – och har halva priset på kläder och textilier.

 
– Vi hoppas på många besökare som vill handla, fika och samtidigt få en inblick i vår verksamhet. Vi behöver få fler medlemmar och fler som kan tänka sig att hjälpa till i våra projekt nu och framöver, berättar Kiki Sandström från den internationella humanitära rörelsen.

 
– Kom in till oss och ta en liten kaffepaus mellan festivalens olika evenemang, uppmanar hon.

 

Italienska Röda Korset tar emot flyktingar i hamnen i Messina på Sicilien. Två kvinnor med ett barn har precis stigit i land efter att ha rest över Medelhavet och visas nu till ett tält för registrering.
Italienska Röda Korset tar emot flyktingar i hamnen i Messina på Sicilien. Två kvinnor med ett barn har precis stigit i land efter att ha rest över Medelhavet och visas nu till ett tält för registrering. Foto: Carlos Spottorno/ Röda korset

Leave a Reply