Vad gör man om katastrofen inträffar?

postad i: Okategoriserade | 0

 

Zombieapokalypsen

 

Den 23 april invaderas Ljungby av zombies då den lokala Unga örnar-föreningen Sunnerboörnar bjuder in författaren Herman Geijer att berätta om sin bok ”Zombieöverlevnad: din guide till apokalypsen”. Geijer, som i fjol gjorde succé som sommarpratare, berättar i sin föreläsning om vad zombier är för något, vad det finns för skillnader mellan olika sorters zombier och om hur man gör för att överleva en zombieapokalyps. Kunskapen går att applicera på katastrofer av annat slag. Vad gör man om det oväntade inträffar och till exempel all el slås ut?

 
Föreläsningen, som börjar klockan 14.00, är gratis för alla besökare och äger rum på Grand. Önskar man bli sminkad som en zombie så dyker man upp en timme tidigare.

 
”Vi vill bidra till Allas festival med något spännande och något som ligger i tiden”, berättar Caroline Holmqvist Henrysson som ansvarar för Sunnerboörnar.

 
”Unga Örnar är en antirasistisk organisation som utgår från barnkonventionen. Vi tycker alla är lika värda och tror på att ju tidigare man lär sig alla människors värde desto bättre.”

Leave a Reply